Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت،  در کنگره بین‌المللی ام المومنین حضرت خدیجه (س) بانوی اول اسلام که شب گذشته به صورت مجازی برگزار شد، به بیان کمالات آن حضرت پرداخت و گفت: این بانو، درجات کمال را در سرزمین جاهلیت طی کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان در آن دوره ظلمانی فرزانگی داشت و این فرزانگی موجب کسب الطاف الهی شد.
وی عنوان کرد: یکی از آورده‌های اسلام «سلام» است.  در دوران جاهلیت وقتی که افراد به هم می‌رسیدند با کلماتی مثل صبح به خیر و عصر به خیر با هم مواجه می‌شدند که پیامبر این را به سلام علیکم تبدیل کردند. سلام تحیت و درود  بهشتیان است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ادامه داد: در مورد سلام خدای بزرگ به پیامبر سفارش کرده‌اند وقتی مومنان پیش شما می‌آیند (وَإِذَا جَاۤءَکَ ٱلَّذِینَ یُؤۡمِنُونَ بِـَٔایَـٰتِنَا فَقُلۡ سَلَـٰمٌ عَلَیۡکُمۡۖ کَتَبَ رَبُّکُمۡ عَلَیٰ نَفۡسِهِ ٱلرَّحۡمَةَ ...)
[اﻷنعام ۵۴] با آنها با واژه سلام علیکم برخورد کن و به آنها بگو خداوند رحمت را بر خودش نگاشته که با شما با ترحم و رحمت برخوردکند. زیارت نامه‌ها هم معمولاً سه بخش دارد که با سلام شروع می‌شود و با بیان ویژگی‌های شخصیتی فردی که او را زیارت می‌کنیم ادامه پیدا می‌کند و بخش نهایی هم دعا و هم درخواست است. سیره پیامبر هم اینطور بود که وقتی برای زیارت اموات می‌رفتند با سلام برخورد می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه گاهی سلام، سلام بنده به بنده است، زمانی سلام پیامبر (ص) بر بنده مومن است که به دستور خداوند صورت گرفته و گاهی مرتبه‌ای است که سلام خدا بر بنده است، گفت: مرتبه‌ای که در آن خداوند بر بنده سلام می‌فرستد نیازمند فرزانگی خاصی است که حضرت خدیجه (س) به این جایگاه رسیده بود.

حضرت خدیجه(س) از آزار مشرکان بی‌نصیب نبود
حجت‌الاسلام والمسلمین نواب ادامه داد: پیامبر به حضرت خدیجه (س) فرمود که جبرئیل به من پیام داده که سلام خدا را به خدیجه (س) برسانم. وقتی پیامبر(ص) این مسئله را به خدیجه (س) گفتند، پاسخ داد:  الله السلام و منه السلام و علی جبرئیل السلام.  

وی در تشریح این مسئله که چرا حضرت خدیجه (س) به این مقام رسید؟ گفت: بخشی از نشانه فرزانگی ایشان؛ ریشه خانوادگی دارد، زیرا او از اولاد اسماعیل(ع) و نوادگان عبد مناف بود و از خانواده ایشان در آن سرزمین به سیادت و بزرگی یاد می‌شد. حضرت خدیجه(س) نیز مانند پیامبر (ص) از مرام مشرکان پیروی نمی‌کرد و از آزار مشرکان بت‌پرست بی‌نصیب نبود. در حالی که تمامی ملاک علم، عبادت، صبر، شکیبایی، تربیت اولاد و ... را این بانو دارا بود.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه در اخبار شیعه و اهل سنت حضرت خدیجه (س) هم ثروت زیاد و هم دانش و فهم ویژه‌ای داشت و وقتی پیامبر را شناخت خودش از یتیم عبدالله خواستگاری کرد، یادآور شد: آن بانوی اسلام، در شب اول ازدواج صندوقچه اسنادش را به پیامبر تقدیم کرد. حضرت رسول (ص) هم در مورد حضرت خدیجه(س) کم نگذاشتند، گاهی گوسفندی ذبح می‌کردند و برای دوستان خدیجه(س) می‌فرستادند، طوری که سایر بانوان گلایه کردند که خدا بهتر از خدیجه(س) به شما داده که پیامبر ص فرمودند؛ خدا بهتر از خدیجه(س) به من نداده است. او زمانی به من ایمان آورد که همه از من دور می‌شدند؛ ولی ایشان تمام اموالش را در اختیار من گذاشت. او با یتیم عبدالله (محمد امین) در شرایط اوج فشارهای مشرکان ازدواج کرد و ام المومنین شد؛ نه اینکه با پیامبر (ص) ازدواج کند و ام المومنین شود.

وی ادامه داد: در ایامی که پیامبر ص در شعب ابوطالب حضور داشتند، این اموال خدیجه(س) بود که توانست تحریم‌ها و محاصره را بی اثرکند؛ بنابراین وقتی انسان فرزانگی داشته باشد، خداوند هم نزول عنایت و لطفش را شامل او می‌کند؛ از این‌رو نسل پیامبر(ص) فقط از حضرت خدیجه کبری ادامه پیدا کرد. زیرا حضرت خدیجه (س) مال کثیر را به پیامبر (ص) داد و خداوند کوثر را به ایشان عنایت کرد.  

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب تصریح کرد: از دیگر عنایت‌های خداوند به حضرت خدیجه (ص) این است که در تاریخ فقط خداوند به خدیجه (ص) سلام رسانده است. آن حضرت اولین کسی بوده که به امامت حضرت علی (ع) اقرار کرده‌اند. پیام زندگی حضرت خدیجه (س) این است که به هیچ وجه در دفاع از امام و حق نباید کوتاهی کرد. او همه مال و توانش را داد و خداوند هم از این بنده خوبش به نیکی قدردانی و کوثر را به او عنایت کرد.

برچسب‌ها شیعه سازمان حج و زیارت پیامبر اکرم قرآن کریم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیعه سازمان حج و زیارت پیامبر اکرم شیعه سازمان حج و زیارت پیامبر اکرم قرآن کریم اخبار کنکور حضرت خدیجه س حج و زیارت پیامبر ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۴۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر

حضرت فاطمه معصومه (س) فرزند امام هفتم شیعیان حضرت موسی بن جعفر (ع) و خواهر گرامی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) است. حرم مطهر این حضرت در شهر قم واقع شده است. آن بانوی گرامی القاب بسیاری داشت، اما مشهورترین لقب وی معصومه است، برادر ایشان امام رضا (ع) او را به این لقب خوانده است.

زیارت حرم مطهر ایشان ثواب و حسنه بسیاری دارد و تاکید بسیاری شده است. در حدیثی از علی بن موسی الرضا آمده‌است که: «هرکس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسی است که مرا زیارت کرده‌است».

اول ذی القعده سالروز ولادت ایشان است روزی که در تقویم کشورمان روز دختر نامگذاری شده است و در آستانه میلاد حضرت معصومه (س) قرار داریم.

شهروند خبرنگار ما لحظه غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) را به اشتراک گذاشت.

منبع: شهروند خبرنگار - قم

بیشتر بخوانید:

غبارروبی و عطرافشانی آستان مقدس امامزاده سیدهاشم (ع) در انابد + فیلم

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • درب طلای حرم امام رضا (ع) آماده شد + جزئیات
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • اعلام برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) به‌مناسبت دهه کرامت
  • درب طلای حرم امام رضا (ع) آماده شد
  • درب طلای حرم امام رضا(ع) آماده شد
  • اعلام برنامه‌های حرم حضرت معصومه(س) به‌مناسبت دهه کرامت
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • سلام من به مدینه، به غربت صادق (ع)