Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-07@09:12:10 GMT

حضرت خدیجه، بانوی بی بدیل هستی 

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۴۵۹۵

حضرت خدیجه، بانوی بی بدیل هستی 

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در دومین همایش بین المللی ام المومنین خدیجه کبری (س) بانوی اول اسلام که عصر روز دوشنبه (22 فروردین ماه) با حضور تعدادی از میهمانان داخلی و خارجی در بعثه مقام معظم رهبری برگزار شد در سخنانی به تبیین شخصیت و مجاهدت ها و فداکاری های آن حضرت  پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت زیارتنامه حضرت خدیجه (س) را کوتاه و بسیار پرمحتوی توصیف کرد و گفت: این زیارتنامه هفت بند و سلام دارد که بیان کننده خصوصیات آن حضرت است.

وی با بیان اینکه صفت ام فاطمه الزهراء فقط به این بانوی بزرگوار اختصاص دارد، افزود: اول مؤمنه در ميان زنان عالم و اول زنى كه به رسول‌‌ خدا ايمان آورد و مال خود را در راه نصرت سیدالانبیاء انفاق و با تمام توان از ایشان حمایت و دفاع کرد حضرت خدیجه بود.
وی افزود: این بانوی دو سرا مدافع اسوه و الگوی اسلام بود و تنها اوست که در طول تاریخ بی بدیل است همانگونه که پیامبر (ص) بی بدیل است.

حجت الاسلام و المسلمین نواب با بیان اینکه خداوند از طريق جبرئيل به خديجه سلام مى‌‌رساند "یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیل" اظهار داشت: هفت سلامی که برای این بانوی دو سرا در زیارتنامه ایشان بیان شده، هیچ کس دیگری در تاریخ بشر چنین جایگاه و ویژگی را نداشته است و میتوان گفت آن حضرت، بانوی بی بدیل هستی است همانگونه که فرزندشان هم بی بدیل است.

سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به کتابی که دکترمحمد عبد یمانی از اساتید بزرگ عربستان درباره حضرت خدیجه به رشته تحریر درآورده است، گفت: این نویسنده درعنوان کتاب از آن حضرت با نام؛  ام المومنین خدیجه بنت خویلد بهجة قلب المصطفی، به عنوان روشنی قلب پیامبر یاد می کند. 

وی همچنین با گرامیداشت سالروز ارتحال حضرت خدیجه در دهم ماه مبارک رمضان، گفت: با درگذشت آن حضرت، قلب منور پیامبر اسلام (ص) محزون و ایشان آن قدر اندوهگین شد که آن سال را عام الحزن، سال اندوه نامید.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه شخصیت این بانوی بزرگوار را بسیار موثر و پر نقش توصیف کرد و برخورداری از کمال همراه با نبوغ ، فهم و بینش، عفت و نجابت، سخاوت ویژه، نوع دوستی، حسن معاشرت، صمیمیت، مهر و وفا و خدمتگزاری به دین را از ویژگی های شخصیت حضرت خدیجه عنوان کرد.  

وی افزود: ایشان همسری هوشیار و خردمند بود و هر حرکتی که انجام می داد از خردمندی و هوشیاری خاصی برخوردار بود.

وی با اشاره به شرایط آن روزگار و وضعیتی که برخی از زنان در مکه داشتند، اظهار داشت: درآن شرایط ایشان بانوی پاکی و خدمتگزار به انسانیت بود و در خودسازی و خدمت به همسر گرامی اش از هیچ کوششی فروگذاری نکرد.

وی گفت: این بانو، ثروتمندی کم نظیر بود که همه ثروت خود را در اختیار نبی مکرم اسلام (ص) قرار داد و در ازدواج با  پیامبر (ص)  شرط کرد که مهریه اش از مال خودش باشد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب به ماجرای صلح حدیبیه در سال ششم هجرت و شک کردن برخی از مسلمانان به پیغمبر بودن آن حضرت اشاره کرد و با بیان اینکه حضرت خدیجه نخستین بانویی بود که به پیامبر ایمان آورد، گفت: خدیجه شخصیتی ویژه، بانوی غمگسار و اقیانوس آرامش پیامبر (ص)  بود و در راستی و درستی ایشان  شکی به دل خود راه نداد و یقین داشت این راه چون راه خداست به پیروزی می رسد.

وی افزود: کانون آرامش پیامبر (ص)  خانواده بود و حضرت خدیجه سنگینی سخنان سخت را بر پیامبرسبک می نمود و او را تصدیق می کرد و رفتارها و جسارت های مردم را بی ارزش و بی اهمیت می شمرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به دوراندیش و حکیمه بودن حضرت خدیجه و نقش آن حضرت در برنامه های پیامبراسلام، گفت: خداوند به آن حضرت دختری شایسته عنایت کرد که فقط او درعالم ام ابیها و سیده النساء العالمین است. 

وی با اشاره به اینکه حضرت خدیجه با مشرکین برخورد می کرد و تفکرات آنها را بر       نمی تابید، افزود: او چراغ خانه پیامبر بود و با رفتنش این چراغ خاموش شد. او کوثر پیامبر (ص)  بود و مال کثیرش را در راه رسول اکرم اهداء کرد.

وی با بیان اینکه  پیامبر (ص)  فرمود خداوند به من بهتر از خدیجه عنایت نکرد، اظهارداشت: انس بن مالک از پیامبر نقل  می کند بهترین زنان عالم، آسيه، مريم، خديجه و فاطمه هستند.

وی با بیان اینکه حضرت خدیجه سلام خدا را که جبرئیل آورده بود با سلام پاسخ گفت، تصریح کرد: نحوه برخورد آن حضرت در گفتگو برای ما درس آموز است.

حجت الاسلام و المسلمین نواب درپایان سخنان خود ازحضرت خدیجه بعنوان الگوی کار آفرینی و اشتغال زایی نام برد و با بیان اینکه کارآفرینی یکی از نیازهای امروز جامعه است و مقام معظم رهبری نیز امسال را «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» نام‌گذاری کرده اند، گفت: یکی از ویژگی ها، امتیازها  و نوع دوستی های حضرت خدیجه بکار گرفتن افراد بود و به آنها مال التجاره می داد و با کاروان های تجارتی از شام تا یمن می فرستاد تا تجارت کنند و در سود با آنها شریک میشد.

پیش از سخنان نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، خانم لاله افتخاری دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان و دبیر کنگره بین المللی حضرت خدیجه (س) درباره برگزارکنندگان دومین کنگره بین المللی حضرت خدیجه (س) توضیحاتی داد و گفت: این کنگره به همت کمیته فرهنگی آموزشی اربعین، شورای راهبری بانوان و معاونت بانوان در ستاد اربعین، بنیاد بین المللی اربعین ، اتحادیه جهانی زنان مسلمان، حوزه نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، مجمع تقریب مذاهب اسلامی و موسسه عبرات امروز با حضور تعدادی از میهمانان به صورت حضوری و همچنین به صورت مجازی برگزار می شود.

با سلام و روز بخیر. این خبر را حاج آقا تایید کردند و در پرتال منتشر و برای رسانه ها نیز ارسال شده است.دوستان از این خبر لطفا استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: حجت الاسلام والمسلمین نواب حضرت خدیجه س نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت حجت الاسلام بین المللی حضرت خدیجه بی بدیل آن حضرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمان «تو خواب میکائیل هستی» رونمایی می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، رمان نوجوان «تو خواب میکائیل هستی» نوشته تیمور آقامحمدی که به تازگی توسط انتشارات مهرک منتشر و توزیع شده، طی مراسمی رونمایی می‌شود.

این مراسم با حضور فرزانه فخریان (مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور کودک و نوجوان)، بهزاد دانشگر (مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری)، تیمور آقامحمدی (نویسنده) و جمعی از اهالی ادبیات کودک و نوجوان روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ در حوزه هنری برگزار خواهد شد.

همچنین به این مناسبت «پنل تخصصی رمان نوجوان» در همان روز با موضوعات «ویژگی‌های رمان نوجوان امروز» با سخنرانی عباس جهانگیریان (ساعت ۱۲-۱۰) و «مخاطب‌شناسی رمان نوجوان» با ارائه زهرا محسنی‌فر (ساعت ۱۶-۱۴) در محل حوزه هنری تشکیل می‌شود.

«تو خواب میکائیل هستی» داستان زندگی پسری به‌نام میکائیل است که پانزده سال سن دارد و سخت‌ترین روز زندگی‌اش را تعریف می‌کند. این رمان به دغدغه‌ها و چالش‌های نوجوان امروز می‌پردازد. نوجوانی که از شیوه زندگی محتاطانه بزرگترهای خود ناراضی است و می‌خواهد به شکلی زندگی کند که در آینده حسرت گذشته را نخورد.

کتاب «تو خواب میکائیل هستی» به قلم تیمور آقامحمدی در ۲۰ فصل، ۱۷۲ صفحه و شمارگان هزار و ۲۵۰ نسخه برای گروه سنی بالای ۱۳ سال از سوی نشر مهرک (واحد کودک و نوجوان سوره مهر) منتشر و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229647 برچسب‌ها کتابخوانی حوزه هنری

دیگر خبرها

  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • رمان «تو خواب میکائیل هستی» رونمایی می‌شود
  • صدور سند امامزاده بی بی خدیجه خاتون میبد
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • برنامه‌های حرم مطهر حضرت معصومه(س) در دهه کرامت اعلام شد
  • آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آماده‌ی دهه‌ کرامت است
  • بیرق دهه کرامت بر سر در خانه‌ها نصب شود
  • آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آماده‌ی دهه‌ی کرامت است
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • اقدامات بی بدیل امام صادق علیه السلام در حفظ و صیانت از روایات